За компания Tiande

За компания Tiande

Tiande

Компания Тианде

Мото на компанията е: Никога преди пътят към щастието, младостта и красотата не е бил толкова прост, а идеята толкова ясна и очевидна.

Всичко започнало с мечта. Мечти за съвършен свят. Малко въображение, мощна творческа енергия и капка късмет помогнали да се превърне в Перфектната идея: създадена е компания, чиито мисли са насочени към височините, в небето. TianDe на китайски означава „небесно съвършенство“.

В същото време самите хора в компанията са здраво стъпили на земята и са уверени, че най-съвършената идея е безплодна без надеждна основа. Перфектни продукти TianDe, създадени по традиционните рецепти на Изтока и Алтай, тествани с векове на качество – това е, с което компанията с право можеда се гордее, което позволява Perfect Idea да се сбъдне.

Перфектната идея и Перфектните продукти на TianDe, изпълващи света с красота и любов наоколо, се предават от човек на човек, раждайки екипа Perfect. Екип от свободни и щастливи хора, които управляват мечтите и живота си.

Перфектната троица – идеи, продукти и екипи – генерира хармония на Перфектната красота на света, Перфектният свят на вашите възможности – светът на TianDe!

Тианде е руска компания създадена през 2007 година в град Барнаул от петима предприемачи, вложили личен капитал. Тяхната идея е да създадат компания, която носи здраве и красота на ползващите продуктите и развитие на работещите в техния екип. Компанията набира бързо популярност, финансови успехи и признание в Русия и изпреварва заложената в стратегията за развитие експанзия в Европа. На Европейския пазар е от 5 години.
Продукцията включва продукти по древни китайски и алтайски рецепти, произведени в Русия и Китай. В Китай продуктите се произвеждат в държавни предприятия с традиции, там където се съхраняват древните рецепти. Към настоящия момент, компанията работи в над 32 страни по света и има над 13 милиона партньори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*