Author Archive didkap8555

Подкрепи ни:

Подкрепи ни в топ сайт класациите на България. Така сайта ще има повече посетители и повече доволни клиенти и хора от екипа.

bgtop50.com BGtop

, ,

Желаеш да станеш част от нас:

Ставайки част от нас -BgTiande:

– Ще получиш от нас напътствия за развитие;
– Ще бъдеш част от екип от главно млади и амбициозни хора;
– Ще се бориш за един от големите ни стимули;
Може да се регистрираш от следния линк:

  За екипа на BgTiande с Диди

  BgTiande с Диди е екип от млади хора посветен на идеята да вземат бъдещето в собственните си ръце.
  – Ние се стремим да отговаряме максимално бързо на Вашите запитвания и да удовлетворим Вашите желания.
  Ние сме разбрали, че добрия бизнес се строй с усмивките на доволни клиенти и затова спазваме едно правило,а именно клиентът винаги има право.

  Нашите цели:

  – Ние като екип от хора се стремим да помагаме на нашите клиенти и затова се нуждаем от весели, контактни и енергични хора за нашият екип.
  Ако мислиш че ние сме твоя избор и искаш да станеш част от екипа ни пиши или се обади на 0888418361

  За компания Tiande

  Компания Тианде

  Мото на компанията е: Никога преди пътят към щастието, младостта и красотата не е бил толкова прост, а идеята толкова ясна и очевидна.

  Всичко започнало с мечта. Мечти за съвършен свят. Малко въображение, мощна творческа енергия и капка късмет помогнали да се превърне в Перфектната идея: създадена е компания, чиито мисли са насочени към височините, в небето. TianDe на китайски означава „небесно съвършенство“.

  В същото време самите хора в компанията са здраво стъпили на земята и са уверени, че най-съвършената идея е безплодна без надеждна основа. Перфектни продукти TianDe, създадени по традиционните рецепти на Изтока и Алтай, тествани с векове на качество – това е, с което компанията с право можеда се гордее, което позволява Perfect Idea да се сбъдне.

  Перфектната идея и Перфектните продукти на TianDe, изпълващи света с красота и любов наоколо, се предават от човек на човек, раждайки екипа Perfect. Екип от свободни и щастливи хора, които управляват мечтите и живота си.

  Перфектната троица – идеи, продукти и екипи – генерира хармония на Перфектната красота на света, Перфектният свят на вашите възможности – светът на TianDe!

  Тианде е руска компания създадена през 2007 година в град Барнаул от петима предприемачи, вложили личен капитал. Тяхната идея е да създадат компания, която носи здраве и красота на ползващите продуктите и развитие на работещите в техния екип. Компанията набира бързо популярност, финансови успехи и признание в Русия и изпреварва заложената в стратегията за развитие експанзия в Европа. На Европейския пазар е от 5 години.
  Продукцията включва продукти по древни китайски и алтайски рецепти, произведени в Русия и Китай. В Китай продуктите се произвеждат в държавни предприятия с традиции, там където се съхраняват древните рецепти. Към настоящия момент, компанията работи в над 32 страни по света и има над 13 милиона партньори.